Zaterdag FC Weesp start met zege

WEESP Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft haar eerste duel afgelopen weekend gewonnen. De Weespers waren met 3-1 te sterk voor Zeeburgia.

FC Weesp was de betere ploeg en door doelpunten van Alex Wouters (2x) en Sukru Sokmen werd er zonder al te veel problemen gewonnen. Als FC Weesp echter beter met de kansen was omgesprongen had de marge nog veel groter kunnen zijn.


Weer nederlaag voor hockeyers MHCW

WEESP De hockeyers van MHCW wachten nog steeds op hun eerste punten. De Weespers verloren afgelopen weekend hun derde achtereenvolgende duel: Abcoude was met 3-2 te sterk.

MHCW heeft tot nu toe nog geen enkel punt kunnen pakken en staat samen met Zwaluwen onder aan het klassement. Voor afgelopen weekend waren Muiderberg (1-3) en Soest (2-1) ook al te sterk voor de Weespers.

Hockeysters wachten op zege

De hockeysters van MHCW hebben ook nog geen zege weten te behalen en staan tot nu toe slechts op één punt. Afgelopen weekend verloor de Weesper ploeg met 4-3 van Bennebroek.

MHCW kon tot nu toe alleen tegen IJsseloever een punt pakken. Van Reigers en nu dus ook van Bennebroek werd verloren.


Sportpark SC Muiden geopend

MUIDEN Een feestje afgelopen zaterdag op Sportpark Bredius, het onderkomen van SC Muiden: nu de velden aangelegd en klussen aan het clubgebouw afgerond zijn, werd het sportpark geopend.

Naast het officiële moment was er vooral voor de jongste bezoekers van alles te doen.

Sportpark Bredius is het gloednieuwe onderkomen van SC Muiden. De club heeft er de beschikking over twee velden, een van gras en een van kunstgras. Daarnaast staat er een clubgebouw, dat leden van de club zelf hebben neergezet.