Bij Schadenet Stuivenberg verdwijnt kleine en grote schade als sneeuw voor de zon.
Bij Schadenet Stuivenberg verdwijnt kleine en grote schade als sneeuw voor de zon. Foto: Brian Elings

Snel dat kleine deukje herstellen

WEESP Je kent ze wel, die kleine deukjes in je mooie auto. Groot genoeg om ervan af te willen, maar net even te klein om daar de verzekering voor aan te spreken. Schadenet Stuivenberg heeft de oplossing.

Morgen (donderdag 30 november) is er een speciale actiedag om kleine deukjes te laten verwijderen.

25 euro

Alleen op deze dag kan dat vervelende deukje dan tegen een zeer aantrekkelijke prijs hersteld worden en klaar terwijl de klant wacht. Schadenet Stuivenberg staat met een gespecialiseerd team klaar om deukjes, ter grootte van maximaal een 2 euromunt, direct te verhelpen, zonder spuiten. Dat kost slechts 25 euro per deukje.

Natuurlijk is Schadenet Stuivenberg ook het adres voor grotere deuken of (nog) grotere schade. Reparatie daarvan valt niet binnen het actietarief, maar u kunt altijd bij Schadenet Stuivenberg terecht voor een scherpe offerte.

Afspraak maken

De deukjesactie geldt alleen op donderdag 30 november van 08.00 tot 16.00 uur, na het maken van een afspraak (telefoon 0294-480083). Normaliter kost het herstellen van een kleine deuk veel meer dan 25 euro, maar door het bundelen kan dit nu veel goedkoper. Het voordeel is 50% ten opzichte van de normale prijs.
Schadenet Stuivenberg in Weesp aan de Flevolaan 31 is al vele jaren een begrip in de regio. Wekelijks worden er tientallen autoschades hersteld, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.
Het bedrijf heeft samenwerkingsovereenkomsten met o.a. Achmea, Topherstel en Schadegarant. Schadenet Stuivenberg is onderdeel van de Reco Autoschade Groep met in totaal meer dan 15 vestigingen, alle gevestigd in de Randstad en Flevoland. Reco maakt deel uit van de landelijke keten Schadenet.