FC Weesp weer ten onder

WEESP Een slecht weekend afgelopen weekend voor de eerste elftallen van FC Weesp.

De Zondag 1 verloor met 4-3 van SV Nieuw Utrecht. FC Weesp kwam in de eerste helft 3-1 achter te staan, maar kwam na rust knap terug tot 3-2. Maar toen de 4-2 viel, was het spel gespeeld. Een derde Weesper goal mocht niet meer baten.

Het zaterdagelftal verloor afgelopen weekend van Laren '99 met 0-1 en staat daardoor 3 punten achter op de koploper. Nadat Laren '99 na rust een voorsprong nam, drong FC Weesp sterk aan. Doelpunten bleven echter achterwege.

De Weesper vrouwen wonnen met 5-1 van RKVV Velsen. FC Weesp startte erg sterk en kwam al snel op een voorsprong. Na de eerste helft stond het 4-0 voor FC Weesp.

The Victory gaat voor de titel

WEESP Het wordt zaterdag spannend voor de tafeltennissers van The Victory. De Weespers staan op het randje van een kampioenschap, maar dan wel winnen van koploper en concurrent DOV.

De wedstrijd wordt om 15.00 uur gespeeld in Weesp. Om kampioen te worden en te promoveren naar de landelijke tweede divisie moet The Victory deze wedstrijd met 7-3 winnen.

20 medailles

WEESP De turnselectie kwam afgelopen weekend na de eerste wedstrijd van dit seizoen met maar liefst 20 medailles terug naar Weesp.

Daarvan waren er vier goud: die van Lies Attema, Kimani Anches, Sude Bildirici en Petra Bertram. Ook op de andere winnaars is trainster Amber Koeman trots: "Een goede start!".

Argus pakt zege

WEESP De korfballers van WKV Argus hebben zaterdag met 17-13 gewonnen van het lager geklasseerde Fluks.

Binnen een kwartier stond een 6-2 voorsprong op het scorebord. Fluks wist zich echter te herpakken en kwam in het laatste kwartier met 13-12 zelfs gevaarlijk dichtbij. Met een paar goede goals en goed samenspel stelde Argus in de slotfase alsnog de winst veilig.