SNS sluit bankwinkel in Slijkstraat

WEESP Zo heb je nog twee banken in de straat, zo heb je er geen een meer. Deze maand sloot de ABN Amro in de Slijkstraat en nu gaat de SNS Bank ook dicht.

Er komen steeds minder mensen naar de bankwinkel, zo legt SNS in een informatiebrief uit. De bankwinkel van SNS gaat op 22 december definitief dicht. De klanten worden voor bankzaken verwezen naar internet en naar het dichtstbijzijnde SNS-kantoor in Diemen. Wie nog niet zo handig is met onlinebankieren, kan nog tot 22 december bij de SNS aan de Slijkstraat binnenlopen voor uitleg. De geldautomaat van SNS in de Hema blijft.


A9 dicht richting Ikea en Schiphol

WEESP Wie komend weekeinde van Weesp richting Schiphol wil, moet omrijden. De A9 Gaasperdammerweg is afgesloten in de richting Holendrecht.

De A9 gaat dicht van vrijdag 1 december 22.00 uur tot maandag 4 december 05.00 uur tussen de knooppunten Diemen en Holendrecht. Vanuit Weesp kun je het snelste omrijden via de A1 en de A10. De extra reistijd is 10 tot 15 minuten. De A9 richting de A1 (Almere) is gewoon open, dat geldt ook voor de afslag Weesp (via Driemond). Er wordt onder meer een nieuwe fly-over aangesloten. Daardoor verandert de verkeerssituatie ingrijpend. De nieuwe situatie wordt ter plaatse met borden aangegeven.