Het kersverse team van Top1Toys.
Het kersverse team van Top1Toys. Foto: Yvette de Vries

Top1Toys: ook eigen assortiment

BUSSUM - Een nieuwe formule met een uitgekiend assortiment en leuke aanbiedingen, dat is wat Top1Toys wil brengen. De speelgoedwinkel opende afgelopen week haar deuren aan de Nassaulaan.

"We hebben al zo veel leuke en enthousiaste reacties ontvangen van klanten", vertelt verkoopdirecteur Hans Hummelink enthousiast. Vooral het feit dat ze voor een deel een eigen assortiment voeren schijnt in de smaak te vallen bij de Bussumse consument. "En als we horen dat ze eigenlijk iets missen in het aanbod, dan kijken we of we dat kunnen toevoegen", vervolgt Hummelink. Maar de vraag is of er met zo'n breed assortiment nog wel wat te wensen overblijft voor de consument.
Zo hebben ze naast alle grote speelgoedmerken een eigen sportlijn, een professioneel assortiment met onder meer ballen en skateboards, en een uitgebreid educatief assortiment waarmee ze vooral op de jeugd in de basisschoolleeftijd mikken. Als je een leeftijdssticker op de winkel zou kunnen plakken is dat er een van 0 tot 100, zo lijkt het. En of dat nog niet genoeg reden is om naar de winkel te komen hebben ze voor de fanatieke shoppers ook altijd 350 artikelen in de aanbieding. "We willen verrassen en het leuk maken voor de klant om bij ons binnen te lopen." Hummelink vertelt dat Top1Toys volop bezig is de nieuwe formule uit te rollen en dat ze trots zijn om deze nieuwe winkel ook in Bussum te laten zien.