Enthousiaste medewerkers Lieke en Remi.
Enthousiaste medewerkers Lieke en Remi. Foto: Yvette de Vries

Puur Makelaars
1 jaar in Bussum

BUSSUM - Ze zijn twee, relatief nieuwe gezichten bij Puur Makelaars aan de Huizerweg, Lieke Bloemhof en Remi Brouns. Allebei zijn ze enthousiast over hun vakgebied én Bussum

Een klant die het kantoor belt of binnenloopt heeft grote kans dat hij Remi treft. Hij kan zich goed inleven en kent de markt in 't Gooi overigens op zijn duimpje, hij groeide hier op. Binnenkort start hij met zijn opleiding tot makelaar en hij kan ook niet wachten om straks zelfstandig met klanten op stap te gaan. Een langgekoesterde wens gaat dan in vervulling. Ook Lieke is voor veel mensen in het Gooi geen onbekende. Ze werkte hiervoor bij een ander makelaarskantoor in Bussum en daarvoor was ze makelaar in Amsterdam. "Ik kan die ervaring uit Amsterdam goed inzetten, veel van onze klanten komen vanuit Amsterdam naar het Gooi. Daarbij loopt Puur wel voorop als het gaat om het gebruik van allerlei data, waardoor we onze klanten beter kunnen helpen." Een voorbeeld daarvan passen ze nu al toe met Puur Exclusief.
Puur Makelaars zit nu ruim een jaar in Bussum. In totaal hebben ze nu zes kantoren en daar komt binnenkort een zevende bij in Haarlem-Noord.