Team Onder 20 van Eem '78 met kampioensbeker.
Team Onder 20 van Eem '78 met kampioensbeker. Foto: Huub de Jong

Basketbalvereniging Eem '78 sluit kampioenseizoen goed af

Eemnes Eem '78 sluit een succesvol seizoen af, zo kan het bestuur van de basketbalvereniging in Eemnes tevreden melden. Alle basketballers zijn meer gaan trainen en dit werpt zijn vruchten af. De teams met spelers onder 12, onder 18 en onder de 20 jaar zijn een of meer keer kampioen geworden.

"Ook de andere teams hebben in hun competities tot het laatst meegedaan voor het kampioenschap", schrijft secretaris van de club Huub de Jong. "Vooral de meisjes van de u16 hebben het spannend gemaakt, maar helaas het kampioenschap net niet gehaald."

Winnen mag

De leden van de basketbalvereniging, vooral spelers uit Eemnes, Blaricum en Laren, trainen anderhalf uur uur per week op donderdag en vrijdag. Op zaterdag worden de wedstrijden gespeeld onder het motto dat 'winnen mag'.
Daarnaast wil Eem '78 zich richten op De Basis 5. Dit zijn de vijf aandachtsgebieden die de vereniging belangrijk vindt: kwaliteit, sfeer, organisatie, toekomst en communicatie.

Nieuw seizoen

Voor het nieuwe seizoen is er nog plek voor jongens en meisjes onder de 10 en 12 jaar, maar ook oudere kinderen zijn welkom. Basketballen kan vanaf ongeveer 8 jaar. Wie interesse heeft, kan een aantal keren gratis met de teams meetrainen. Ga naar de website eem78.nl of mail naar secretaris@eem78.nl.