De plattegrond van het evenemententerrein.
De plattegrond van het evenemententerrein. Foto: NoName

Proeven, genieten en beleven centraal op vierde editie van Lekker Laren

De opbouwactiviteiten zijn al zichtbaar op Plein 1945. Er wordt keihard gewerkt om alles voor de 4de editie van Lekker Laren klaar te hebben.

Laren Lekker Laren opent donderdag 24 augustus haar deuren. Vanaf dat moment kunnen bezoekers zich weer wanen in een prachtige ambiance. De locatie is iets kleiner geworden, maar ook nu spreekt de organisatie van een "prachtige setting met een breed palet aan culinaire hoogstandjes".

De beleving van Lekker Laren start meteen al met de aangeboden pendelservice. De chauffeurs van Your Private Driver pendelen van het parkeerterrein naar de entree, in luxe auto’s van Serry ACS Hilversum.

Bij binnenkomst valt meteen het oog op de mooie groene ambiance, gecreëerd door De Limieten, partner van Lekker Laren. Als de bezoekers iets verder lopen ontkomen ze niet aan de unieke plek van de hoofdsponsor Kabaz, die ook deze keer weer een sensationele setting heeft neergezet.

Amusetour

De primeur op de donderdag van Lekker Laren is dit jaar de Amusetour, de tocht langs de deelnemende toprestaurants: twaalf culinaire hoogstandjes, begeleid door mooie wijnen. Smaakvolle combinaties voor de echte fijnproevers onder ons, zorgvuldig samengesteld door chef-koks en sommeliers.

Lekker Laren is voor alle leeftijden, kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang. De 'miniatuurfijnproevers' kunnen deelnemen aan een fantastisch Kids Programma, verzorgd door Pure Toddlers & Up.

De deelnemende restaurants zijn weer van een hoog gastronomisch niveau en bieden een breed culinair aanbod en indrukwekkende menu's. André Gerrits, Smokey Goodness, Cosa en vele andere deelnemers vertonen hun culinaire kunsten. De Tafelberg en Naarderbos, powered by Hocras, zijn dit jaar voor het eerst van de partij.

Naast het proeven en genieten staat dit jaar ook beleven centraal, de zintuigen worden geprikkeld. Onthaasten in de Twentse Tijd Truck, ontspannen op de Pier van Texel met een heerlijk biertje in de hand, bijkomen in een comfortabel bed van Hästens of genieten van een heerlijke sigaar, te verkrijgen bij de Cigar Bus.

Sonny's Inc.

Lekker Laren grijpt natuurlijk op zaterdag weer terug naar haar oorsprong: het concert van Sonny's Inc., dé entertainmentband van Laren en omstreken. "Lekker Laren staat garant voor culinair genieten, maar Sonny's Inc. laat ons vooral ook muzikaal genieten. We kunnen niet wachten om na alle lekkere hapjes en drankjes met de voetjes van de vloer te gaan. Daar hoeven we ons bij Sonny's Inc. geen zorgen om te maken."

Tickets

Entreetickets voor Lekker Laren zijn online verkrijgbaar vanaf 7,50 euro op www.lekkerlaren.nl. Dagtickets zijn ook aan de deur te verkrijgen, zolang de voorraad strekt. Let op: de Amusetourtickets en de passe-partouts zijn alleen online beschikbaar.

Meer informatie over Lekker Laren, kijk op www.lekkerlaren.nl.

Gezelligheid troef op Lekker Laren.