Opruimcoach te gast in Gooische Vrouwenzaken

Laren 'Mijn hoofd zit nu eenmaal sneller vol dan m'n agenda' is het thema van de Gooische Vrouwenzakenbijeenkomst van donderdagochtend 9 november. Professional organizer Ingrid Strooij vertelt uit eigen ervaring en praktijk.

Hou jij ook zo veel ballen in de lucht? Wil jij graag rust in je hoofd? Verlang jij naar meer tijd voor jezelf?

Handvatten

In deze presentatie geeft Strooij een aantal handige handvatten voor jouw persoonlijke timemanagement die je direct toe kunt passen in je eigen leven. Een vrouw met een opgeruimd hoofd zit veel lekkerder in haar vel en kijkt 's avonds veel vaker tevreden terug op haar dag.

Overzicht

Ingrid Strooij is eigenaar van INC Professional Organizing. Als gecertificeerd professional organizer (opruimcoach) helpt zij bij het aanbrengen van structuur, overzicht en ruimte in je huis, je werkplek en in je hoofd. Hierdoor word je dagelijkse leven een stuk plezieriger. Naast individuele sessies verzorgt Ingrid ook workshops en lezingen.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in het Brinkhuis aan de Brink 29 in Laren. Aanvang 10.30 uur met koffie en iets lekkers. De bijeenkomst start om 11.00 uur. Kosten voor de bijeenkomst, inclusief koffie met iets lekkers, lunch en eventueel een pitch, bedragen 22,75 euro per persoon.
Reserveren voor de bijeenkomst via gooischevrouwenzaken@gmail.com.


Naamloos pad omgedoopt tot Dr. Boekelmanpad

Laren Het college heeft ingestemd om het naamloze pad van Zevenenderdrift naar Postiljon om te dopen tot Dr. Boekelmanpad.

Daarmee is een wens van wijlen Ernst Wortel in vervulling gegaan.

Dokter Boekelman was jarenlang verbonden aan het Sint Jansziekenhuis en heeft veel betekend voor zieke dorpsgenoten.