Marian Roskamp, Ineke Hilhorst en Marita Steenbeek zijn wat ons betreft 'de Personen van het Jaar'.
Marian Roskamp, Ineke Hilhorst en Marita Steenbeek zijn wat ons betreft 'de Personen van het Jaar'.

Dit zijn dé drie toppers van 2017!

BEL Marita Steenbeek (50), Marian Roskamp (59) en Ineke Hilhorst (66) zijn respectievelijk de Blaricummer, Eemnesser en Laarder van het Jaar 2017 geworden.

Marita en Marian kregen vorige week in het diepste geheim hun prijs uitgereikt. Ineke, die voor haar werk als HuizenFee in Engeland verbleef, ontvangt het kleinood vanmorgen.
Ze viert dan ook haar 66ste verjaardag. Dat wordt een ware happening met wethouders, raadsleden, de pastoor en dierbare vrienden.
De Blaricumse winnaar had altijd al de droom om mevrouw Vitus te worden en dat is haar gelukt. Ze wordt vooral om haar inzet voor het Kunstcafé geroemd. Marian Roskamp is de reddende engel van De Bongerd. Bovendien kookt ze overheerlijke maaltijden voor ouderen. De geboren en getogen Larense Ineke Hilhorst heeft zich onbaatzuchtig ingezet voor het 'Monument voor de Joodse kinderen'. Dat vooral het monument hiermee weer aandacht krijgt, vindt ze geweldig.
De Laarder Courant de Bel heeft de traditie om deze jaarlijkse award uit te reiken overgenomen van het BelNieuws. Sinds de samenvoeging van de huis-aan-huisbladen in juni van dit jaar is de Laarder Courant de Bel de hoofdtitel.
Ook met ingang van het nieuwe jaar blijft de bijna honderd jaar oude titel dé nieuwsbron voor de inwoners van de BEL-gemeenten.

3/5/7