WeesperNieuws Extra

WEESP Naast de krant en de nieuwssite heeft WeesperNieuws een derde kanaal voor lokaal nieuws: WeesperNieuws Extra. Elke dag schrijven we nieuwe verhalen en duiken we dieper in het lokale nieuws.

WeesperNieuws Extra staat online en is bedoeld voor die betrokken lezers die nóg meer over Weesp willen lezen - en daar best iets voor overhebben (alleen voor abonnees dus).


Vorige week

Een kleine greep uit onze Extra-verhalen.

Regio

De A1 werd twee jaar geleden verbreed, maar je mag er nog steeds 'slechts' honderd kilometer per uur. Er gaan stemmen op om de maximumsnelheid tussen Amsterdam en het Gooi te verhogen naar 130.

Raadsgeld

Gemeenteraadsleden van kleinere gemeenten als Weesp krijgen voortaan een hogere vergoeding, zo heeft minister Ollongren besloten. Werden ze dan zo slecht betaald?

Andere kant van de medaille

Vier Weesper topsporters, waaronder oud-schaatser Frits Schalij en badmintonster Selena Piek, vertelden zaterdag tijdens het Sportfilmfestival openhartig over de schaduwkant van hun successen.


Deze week

Tattooshop

Weesp krijgt binnenkort een tattooshop. Een interview met Martijn van Es.

Kinderopvang

Ouders die een huis hebben gekocht in Weespersluis hebben veel moeite om een kinderopvangplek te vinden. Kinderopvang komt er wel in de nieuwe wijk, maar veel te laat. En nu?

Open ateliers

Tien kunstenaars zetten komend weekend hun atelier open. Wij stappen daags ervoor al binnen bij Natalia Romero.