Soundos komt naar Weesp met 'Niets te verliezen'.
Soundos komt naar Weesp met 'Niets te verliezen'. Foto: byscala.nl

Tafel van Weesp met Soundos

WEESP De Tafel van Weesp viert Internationale Vrouwendag met cabaretière Soundos. Haar voorstelling 'Niets te verliezen' past goed bij het thema 'Heldinnen'.
Het organiseren van een inspirerend evenement op Internationale Vrouwendag door Tafel van Weesp is een traditie geworden. Dit jaar pakt de Tafel vanwege het lustrum uit met een avondje cabaret in Theaterpand Weesp. Soundos weet met haar voorstelling 'Niets te verliezen' wel raad met het onderwerp 'Heldinnen', het thema van Internationale Vrouwendag 2019. Soundos zit bij Comedytrain en is al jaren succesvol in de cabaretwereld. 'Niets te verliezen' is haar vierde solovoorstelling. Bekendheid verwierf zij ook door haar deelname aan 'Expeditie Robinson'. Deze speciale Tafel van Weesp is op vrijdag 8 maart in Theaterpand Weesp. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten: € 12,50 via theaterpandweesp.nl.

De Tafel van Weesp bestaat 5 jaar en wordt gevormd door 75 professionele, ambitieuze vrouwen uit een grote diversiteit aan beroepen, functies en werkvelden.