Gemeente doet Wob-verzoek GS

Laren Het college heeft gistermorgen een brief verstuurd naar Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland met de bedoeling opheldering te krijgen rondom de voorgestelde fusie in de Gooi en Vechtstreek.

De brief is een collegiaal verzoek, maar indien GS dit onverhoopt niet honoreert, dient het schrijven te worden opgevat als een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

5


Golden River-pand in verkoop

Laren Het pand van restaurant Golden River aan de Stationsweg 1 staat te koop. Dat bevestigt Hemmy Wong.

Het gerucht dat de deal al is gesloten, klopt niet. "Er is wel een potentiƫle kandidaat, maar er is nog niets getekend en er is niets betaald", aldus Wong.


Informatieavond Huis van Eemnes

Eemnes Een informatieavond over het Huis van Eemnes vindt maandag 22 januari van 20.00 tot 22.00 uur plaats in De Hilt aan de Hasselaarlaan 1c.

Interessant voor mensen die willen weten wat de sociale, maatschappelijke en economische mogelijkheden en waarden van het gemeenschapshuis worden.

Bouwproces

Wethouders Niels Rood en Jan den Dunnen trappen om 20.00 uur af en daarna vertellen medewerkers van bouwbedrijf Vaessen en architect Moederscheim Moonen de belangstellenden meer over de faciliteiten van het gemeenschapshuis en lichten zij het bouwproces toe.
Na afloop van de presentaties bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.