Gedichten en foto's in De Lindenhoeve.
Gedichten en foto's in De Lindenhoeve. Foto: Antoinetty van den Brink

Expo 'Gedachten Gedicht, Poëzie Van den Brink' in Lindenhoeve

Laren In de opmaat naar het Poëzie Festival Laren is zaterdag, tijdens de vrijwilligersbijeenkomst van de Historische Kring Laren (HKL) in De Lindenhoeve, de tentoonstelling 'Gedachten Gedicht, Poëzie Van den Brink' geopend.

"Dit is een verwijzing met knipoog naar Poëzie aan de Brink", vertelt Antoinetty van den Brink, oud-voorzitter van de Historische Kring Laren. Zij schreef de gedichten en maakte de foto's voor de expositie.

Wortels

Na de lovende woorden voor de vele vrijwilligers van de voorzitter van de HKL, Bas Holshuijsen, werd de tentoonstelling geopend door Gerard Beentjes - voormalig dorpsdichter van Laren - door het voordragen van een gedicht over het hebben van je wortels in Laren. Van den Brink schreef in 2009 het boek 'Wortels in Laren, de bomen van een schildersdorp'.
De tentoonstelling in het historisch centrum aan de Burgemeester van Nispenstraat 29 is op de zaterdagen 27 januari, 3 en 10 februari van 14.00 tot 16.00 uur te zien. Het Poëzie Festival Laren vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari.