Bruintjes lijsttrekker van DAB

Blaricum Judith de Bok, Leon van Urk Dam, Rob Bruintjes, Ramona Beemsterboer en Kitty Boos zijn de eerste vijf kandidaten van de Democratisch Alternatief Blaricum-kieslijst. Rob Bruintjes is de lijsttrekker.

De volgorde van de overige kandidaten wordt later bekendgemaakt. Totaal hebben twaalf personen zich aangemeld als lijsttrekker of lijstduwer. Wat opvalt is dat er drie jonge mensen, waaronder twee vrouwen in de top 5, vertegenwoordigd zijn. De gegevens van deze groep worden aan de kiescommissie aangeboden. "We beloven een cultuuromslag waar te maken", aldus woordvoerder Bruintjes.


Lekker eten in De Bongerd

Eemnes In De Bongerd wordt elke veertien dagen op zondag door vrijwilligers gekookt. Wie wil aanschuiven betaalt 10 euro, inclusief kopje koffie maar exclusief drankjes.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Bongerd-beheerder Marian Roskamp, telefoon 06-12727226.
Een klassiek concert, georganiseerd door Muziek in Huis, staat gepland op vrijdag 2 februari van 15.30 tot 16.30 uur. Aansluitend kookt Marian een maaltijd. Gratis kaarten voor het concert zijn op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag verkrijgbaar in De Bongerd.


ICI Paris Laren gaat verhuizen

Laren De winkel van ICI Paris gaat verhuizen.

Nu zit de parfumerie nog aan de Nieuweweg, maar in maart worden de deuren geopend aan het Zevenend 1. Daar wordt dan het verbouwde McGregor-pand betrokken.


Cultureel uitje

Laren Versa Welzijn organiseert maandag 5 februari om 14.00 uur een culturele middag voor senioren.

Dit keer een lezing door prof. dr. Jos Bazelmans, hoofd van de Archeologie van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed Amersfoort, over de vondst van de restanten van een oerbos. Toegang 5 euro.