'Vuile Huichelaar' is een feestje voor elke vrouw.
'Vuile Huichelaar' is een feestje voor elke vrouw. Foto: Joris van Bennekom

Lachen en zingen met 'Vuile Huichelaar' in Singer Laren

Laren Paulette Willemse en Saskia van Zutphen bedachten negen jaar geleden als ervaringsdeskundigen het meezingprogramma 'Vuile Huichelaar', een theatervoorstelling voor de bedrogen vrouw. In de daaropvolgende jaren heeft het duo talloze vrouwen in soortgelijke shows laten zingen en lachen. 'De 5e van Vuile Huichelaar' gaat zaterdag 3 februari in reprise in Singer Laren.

Het duo zet diverse typetjes neer met ieder een eigen kijk op relaties en het leven. De show bestaat uit repertoire uit de oude en nieuwe doos, afgewisseld met sketches, conferences en hilarische filmpjes.
Het duo kent elkaar sinds 1983 van de Akademie voor Kleinkunst. Ze begonnen als de groep De Meisjes met de theatervoorstelling 'Stuck with a fantasy', die bekroond werd met een Zilveren Harp. Via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, The Koos Mark Big Band en het Eurovisie Songfestival maakten Saskia en Paulette furore met de vijfkoppige damesgroep Mrs. Einstein. In 2008 bedacht Saskia de inmiddels zeer succesvolle theaterformule 'Vuile Huichelaar'. Saskia: "Daar heb ik meteen Paulette bij gevraagd. Ik schrijf de shows, maar ik zou niet zonder haar input kunnen, want zij maakt niet alleen de zangarrangementen, maar is ook een onmiskenbare persoonlijkheid in het maakproces en op het toneel." Inmiddels toeren de dames al acht jaar met de 'niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show Vuile Huichelaar' door het land.
Kaarten via www.singerlaren.nl.