Kleurrijke kunst in BEL Kantoor

Eemnes In het BEL Kantoor aan de Zuidersingel 5 is tot en met 6 februari kleurrijke kunst van Annie Schraag te zien.

Schraag creëert vormen die op de natuur gebaseerd zijn. De laatste jaren voorziet zij haar werken van glazuur. Momenteel specialiseert zij zich vooral in enkel liggende bloemen.


Nieuw gezicht in atelier van Mondriaan

Blaricum Stefan Bleekrode is de nieuwe bewoner van het Mondriaan-atelier van de Dooyewaard Stichting.

De kunstenaar heeft het kelderatelier van het historische gebouw ingericht als een prachtige expositieruimte. Bezoek is welkom op afspraak.
Hij gaat zijn werkperiode gebruiken om een paar series eindelijk eens af te maken, zoals de aquarellenserie van Amerika en een grote tekening van New York die meegaat naar de KunstRAI in april met galerie Frank Welkenhuysen.

Hij werkt nu aan een prachtige tekening van Boedapest. Hij is gefascineerd door de geschiedenis, cultuurhistorie en schoonheid van deze stad.


Bingo in
De Blokhut

Laren In De Blokhut aan de Smeekweg vindt zaterdag 3 februari weer een bingoavond plaats.

De zaal gaat open om 19.15 uur en de ballen gaan iets na 20.00 uur rollen. Er zijn gekke, vrolijke en nuttige prijzen te winnen.


Parkinson Café in Theodotion

Laren In Theodotion aan de Werkdroger vindt donderdag 15 februari weer het Parkinson Café plaats. Het thema 'Bewegen en Dansen' wordt gepresenteerd door Froukje van 't Hoff.

De toegang is gratis en de zaal gaat om 14.00 uur open. Koffie en thee staan klaar. Er is ruimte voor het stellen van vragen. Voor meer informatie: www.parkinsoncafelaren.nl.