Stikker op vrouwenavond van D66 't Gooi

Laren D66 Vrouwennetwerk Het Gooi organiseert op Internationale Vrouwendag 8 maart van 20.00 tot 22.00 uur in het Papageno Huis aan de Naarderstraat een inspiratie- en discussieavond. De toegang is gratis.

Marleen Stikker, initiatiefneemster van de Waag Society, verleent haar medewerking. Als burgemeester van de digitale stad ontwikkelde zij in 1994 de eerste gratis toegangspoort en virtuele gemeenschap op het internet (www.waagsociety.nl).

Wie erbij wil zijn, dient zich aan te melden. Dat kan via d66vrouwennetwerkhetgooi@xs4all.nl.


Extra #GR2018-voorstelling Dickenstheater

Laren De verkiezingsvoorstelling op vrijdagavond 16 maart, met een openingswoord door burgemeester Rinske Kruisinga, was snel uitverkocht. Daarom zal het Dickenstheater Laren op zaterdagavond 17 maart (20.00 uur) een extra voorstelling geven.

In het laatste weekend vóór de gemeenteraadsverkiezingen is het verrassend te kunnen bekijken of er sinds de Victoriaanse tijd veel is veranderd in het gedrag van politici en hun kiezers. De voorstelling is in het Nederlands.

Kaarten

Kaarten voor de voorstelling kosten 5 euro (geen pauze). Reserveren via dickens@ziggo.nl of telefoon 035-8872376. Het Dickenstheater ligt aan de P.C. van den Brinkweg 11.