Geen aanpassing van hellingbaan La Place-tunnel

Laren Een enorme domper voor de gemeente Laren. De provincie heeft besloten om de hellingbaan van de La Place-tunnel onder de N525 niet te strekken. Wethouder Ton Stam is direct in de pen gekropen en heeft in een brief zijn ongenoegen hierover geuit tegen Elisabeth Post, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland.

In zijn schrijven spreekt Stam, namens het college en de gemeenteraad Laren, zijn verbazing uit over dit besluit: "Het besluit is in strijd met alle tot dusverre gemaakte afspraken. De wijze van communiceren en (niet) bekendmaken van dit eenzijdig genomen besluit - na jaren van gezamenlijk optrekken en zonder enige vorm van overleg - verbaast ons zeer." Stam verzoekt Post verder met klem om het besluit van de provincie te herzien en overeenkomstig het door Haskoning gegeven advies te handelen.


Regenboog stemakkoord

BEL De politieke partijen D66 Laren en Blaricum, GroenLinks Laren en CDA Laren en Blaricum tekenen zaterdag 17 maart om 10.00 uur het Regenboog Stemakkoord.

Dit gebeurt op het plein voor het BEL Kantoor in Eemnes.
Met het ondertekenen beloven de partijen zich in te spannen om maatregelen op het gebied van LHBTI-emancipatie in de komende raadsperiode uit te voeren. Iedereen is welkom.