Bijeenkomsten nieuwe aanpak wateroverlast

Laren De gemeente organiseert op maandag 26 maart van 15.30 tot 17.30 uur, woensdag 28 maart van 19.30 tot 21.30 uur en maandag 9 april van 19.30 tot 21.30 uur bewonersbijeenkomsten over de nieuwe aanpak van de wateroverlast.

Tijdens de bijeenkomsten in De Blokhut aan de Smeekweg 104 wordt de nieuwe aanpak wateroverlast toegelicht en wordt uiteengezet hoe hierin de eerdere reacties en zienswijzen van inwoners zijn verwerkt. Wie erbij wil zijn, kan zich online aanmelden. Doorgeven kan ook via 14 035.


2e notaris benoemd
in Eemnes

Eemnes Eemnes heeft er een nieuwe notaris bij: mr. Erik Schade. Hij is al sinds februari 2016 als kandidaat-notaris verbonden aan Notariskantoor Eemnes om het aldaar bestaande team te komen versterken.

Samen met de lokaal bekende notaris Willeke van der Sluis-Bont kan Eemnes en omstreken door hen gezamenlijk nu nog beter bediend worden op elk rechtsgebied.
Voordat notaris Schade vanuit Amsterdam de overstap naar Eemnes maakte, was hij werkzaam bij een middelgroot Amsterdams notarissenkantoor alwaar hij zich voornamelijk bezighield met de onroerendgoedpraktijk alsook het ondernemingsrecht. Desgevraagd geeft notaris Schade te kennen dat hij opgegroeid is op het platteland in Friesland in het plaatsje Giekerk. Hij is getrouwd en vader van een dochtertje en zoontje. Binnenkort volgt in deze editie een uitgebreider interview met hem over waar hij voor staat.


Kledingbank Blaricum zoekt zomerkleding

Blaricum De Kledingbank Blaricum is op zoek naar mooie, modische kleding voor de uitgifte op 7 april.

Kleding voor kinderen, dames en heren is welkom. De kleding kan gebracht worden op 6 april tussen 09.00 en 12.00 uur in De Malbak aan de Wetering 122. Info: Bea Kukupessy, telefoon 06-22261998.