Optreden van Musicorda in De Hilt

Eemnes Het Hilversumse accordeonorkest Musicorda geeft zaterdag 24 maart om 20.00 uur een concert in De Hilt aan de Hasselaarlaan 1c. De toegang bedraagt 8 euro.

Op het concert brengen zowel het A- als het B-orkest een zeer gevarieerd programma. Beide orkesten staan onder leiding van Wim Becker. Voor meer informatie of kaartreserveringen neem contact op met José van Kooi, telefoon 035-6016516 of via info@musicorda.nl.


Paasexpositie bij Hamdorff

Laren De Hamdorff tekenclub organiseert in het paasweekend de jaarlijkse expositie in het gelijknamige atelier van de Gooise Academie aan de Brink 27a.

Modeltekeningen en aquarellen van de Hamdorff-kunstenaars zijn voor een zacht prijsje te koop. De verkoopexpositie wordt zaterdag 31 maart om 11.00 uur geopend door burgemeester Rinske Kruisinga.

Bezoekers zijn op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur en op maandag - tweede paasdag - van 11.00 tot 15.00 uur welkom. De entree is gratis.


Laatste kaarten voor 'Matthäus'

Laren De laatste kaarten voor de Matthäus Passion van Johan Sebastian Bach - uitgevoerd door het beroemde King's Choir College uit Cambridge - zijn verkrijgbaar bij de Nationale Theater Kassa: 0900-9203. Meer informatie via www.larenklassiek.nl.