Jessica Koomen.
Jessica Koomen. Foto: Arjan van Bruggen

Kunstcafé Blaricum met Jessica Koomen

Blaricum Zangeres Jessica Koomen is woensdagavond 11 april de 'front woman' van haar swingende band in het Kunstcafé in Het Vitus.

De andere twee presentaties worden verzorgd door Rinus Blijleven van de 40-jarige Vereniging van verzamelaars van historische geluidsapparatuur en geluidsdragers De Weergever en kunstenares Linda Chevallerau, die over haar passie voor de schone kunsten komt vertellen. Ook wordt uitleg gegeven over de Atelierroute.

Koomen is in het Gooi geen onbekende. Ze staat bekend om haar smaakvolle repertoire en haar mooie jazzy stemgeluid en haar songs vertellen stuk voor stuk iets over het leven. Ze noemt ieder optreden een ontdekkingsreis. "Je hebt wel je standaardbepakking, maar verder ontdek je samen tijdens het concert wat er ontstaat, waar het naartoe gaat en hoe we er met z'n allen op reageren."

Het Kunstcafé begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd in de kosten. Het Vitus is te vinden aan de Kerklaan 10 in Blaricum.