Els Aardewijn introduceert de Mind-Walk.
Els Aardewijn introduceert de Mind-Walk. Eigen foto

Onthaasten tijdens eerste Gooise Mind-Walk op hei

Huizen/Blaricum Onthaasten en opladen tijdens wandelingen: Els Aardewijn uit Huizen begeleidt vanaf 25 april Mind-Walk-trainingen op De Tafelberg in Blaricum.

Woensdag 25 april start de eerste training om 10.00 uur. De cursus duurt tien weken, waarin wekelijks 3 tot 5 kilometer gewandeld wordt in een groep van maximaal 8 personen. De wandeling duurt 75 minuten en heeft een thema, zoals 'Balans' of 'Bewustwording'. Aardewijn: "Mind-Walk bevordert het creƫren van ontspanning, bewustwording, vrijheid en balans. Het is wandelen gecombineerd met invloeden uit yoga, mindfulness training en tai chi." Ze noemt het een veilige en effectieve manier om gezondheid en fitheid te verbeteren en het is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.
"Mindful wandelen in de natuur is goed voor lichaam en geest. Mensen die anders met stress of problemen willen omgaan hebben er veel aan, maar de cursus is ook bedoeld voor mensen die geen klachten hebben'', vertelt Aardewijn, die een eigen praktijk voor mindfulness en massage heeft. Voor aanmelden en informatie: Els Aardewijn, telefoon 06-15138686 of delis@aardewijn.com.