De winnaars bij elkaar.
De winnaars bij elkaar. Foto: Rodney Kersten

Rabobank verdeelt kleine 10 mille

LAREN/BLARICUM Rabobank Gooi en Vechtstreek heeft tijdens een feestelijke bijeenkomst cheques uitgereikt aan alle deelnemers van de Rabobank Clubkas Campagne in Laren en Blaricum. In totaal verdeelde de bank 9.350 euro onder elf clubs.

Tijdens de uitreiking, die plaatsvond in het kantoor van de Rabobank in Laren, is bekendgemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen. De clubs hadden ieder op hun eigen, vaak heel originele manier, campagne gevoerd om leden van de bank te enthousiasmeren op hen te stemmen. Met het bedrag kunnen zij hun gewenste doelen realiseren.

Iedereen winnaar

De hal van het Rabokantoor was gevuld met vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen. Uiteindelijk was iedereen winnaar, zoals marktteamleider Sandra van Vessem benadrukte.

Een cheque was er voor: Muziekvereniging St. Jan, Scouting Raboes, SDS'99 Handbalvereniging, BLTC Blaricum, TTV Laren, Vlugheid en Kracht Laren/Blaricum, LTV de Bijvanck, Toneelvereniging Blaricum, Drum- en Showband MCC Laren, Stichting Zingen voor je Leven Koor en Tennisclub 't Laer.
De Rabobank organiseerde dit jaar voor de tweede keer de Rabobank Clubkas Campagne in het Gooi en de Vechtstreek, waarbij in totaal 75.000 euro wordt uitgereikt. De belangrijkste spelregels: elke club uit de regio die bankiert bij de bank kon zich tot eind februari aanmelden. Vervolgens konden de leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen. Elke stem was geld waard en op deze manier konden clubs die klant zijn van de Rabobank activiteiten realiseren die de leefbaarheid van de gemeente verbeteren. De uitslag is te vinden op www.rabobank.nl/gvs.