Nederpop in Singer Laren

Laren Nederpop All Stars treedt vrijdag 18 mei op in Singer Laren. De bezoekers kunnen genieten van pop in je moerstaal.

Het begin van de jaren 80 zijn de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar en Toontje Lager zijn met hun rebelse liedjes populairder dan ooit. Die tijden herleven in het theater met een voorstelling van de Nederpop All Stars.

Rondreis

Sander van Herk, Stefan de Kogel, Luc de Bruin, Robert Kramers en Marco Hoogland nemen het publiek mee op een muzikale rondreis langs legendarische Nederpop-klassiekers. Aangevuld met Erik Mesie en Henk Temming staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek.


Themaochtend valpreventie in bibliotheek

Eemnes Fysiotherapeut Marjolein Kuijt van Valpreventie Het Gooi verzorgt donderdag 17 mei van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Gooi en meer vestiging Eemnes de themaochtend.

Vallen is een van de belangrijkste oorzaken waardoor zelfstandig blijven wonen moeilijk wordt of niet meer mogelijk is. Maar een val is vaak te voorkomen.

Tips

Tijdens deze themaochtend bespreekt Kuijt de gevolgen van een val. Zowel de persoonlijke risico- als de omgevingsfactoren komen aan bod. Wie de twaalf risicofactoren leert kennen en daarover tips krijgt, kan zelf de verhoogde risico's wegnemen of verlagen.
Iedereen is welkom en de toegang is vrij.


Parkinson Café

Laren Het Parkinson Café bestaat tien jaar. Op donderdag 17 mei wordt er een feestje gevierd.

In het programma is onder andere een terugblik op het afgelopen decennium opgenomen. Ook is er een optreden van het Parkietenkoor. De middag in Theodotion aan de Werkdroger 1 wordt afgesloten met een hapje en een drankje. De zaal gaat open om 14.00 uur.
Op www.parkinsoncafelaren.nl is meer informatie te vinden.