Open toernooi BLTC Blaricum

Blaricum Traditioneel wordt ook dit jaar weer het BLTC Blaricum Open Tennistoernooi voor senioren georganiseerd. Sponsor is AC Nielssen.

Het evenement vindt plaats van zaterdag 23 juni tot en met zondag 1 juli op de banen aan de Schapendrift. Dit jaar wordt het systeem 'verkort spelen' gehanteerd, waarbij de derde set een zogenaamde wedstrijdtiebreak is. Hierdoor is het mogelijk dat veel deelnemers minimaal twee wedstrijden spelen.

Naast uiteraard veel tennisplezier wordt ook gezorgd voor catering, onder andere door Koken bij de Molen uit Laren (iedere avond vanaf maandag 25 juni), en muzikale omlijsting. Dus ook voor niet-tennissers weer een prima aanleiding om het tennispark in die week te bezoeken.

Inschrijven voor dit toernooi kan voor verschillende categorieën via www.toernooi.nl.


Volleyballen om de Frans Schinkel-trofee

Eemnes In De Hilt aan de Hasselaarlaan 1c wordt in juni opnieuw het open Eemnesser volleybalkampioenschap georganiseerd.

Ook dit keer wordt het toernooi gesponsord door R.J.M. van der Zwaan Installatiebedrijf BV. De speelavonden zijn donderdag 7, 14 en 21 juni. De finaleavond is op vrijdag 29 juni.
Teams bestaande uit vrienden, familie, collega's, buren of teamgenoten kunnen zich inschrijven (www.dehilt.nl). Mede-organisator Robert-Jan Vos vraagt zich af wie er dit keer met de Frans Schinkel-wisseltrofee vandoor gaat. "De deelnemers hoeven niet per se te kunnen volleyballen; sportiviteit en gezelligheid staan voorop." Wie vooraf wil oefenen, is op donderdag 31 mei van 20.00 tot 23.00 uur welkom. De inschrijving sluit op maandag 23 mei. De kosten per team bedragen 35 euro.


Wijkagent en boa bij Minnehof

Eemnes Wijkagent Wesley Roubos en de gemeentelijke boa Ron zijn donderdag 17 mei tussen 12.00 en 13.30 uur te vinden bij De Minnehof. Iedereen is welkom.