Tijmen Smit (l) en Leen van der Pols.
Tijmen Smit (l) en Leen van der Pols. Foto: Bob Awick

Plezierig vaarwel voor Leen van der Pols en Tijmen Smit

Laren Tijmen Smit en Leen van der Pols hebben officieel afscheid genomen als wethouders van de gemeente Laren. De twee hebben samen met de inwoners van Laren veel bereikt.

Smit was overrompeld door de hoeveelheid mensen die de moeite hadden genomen om afscheid te nemen. "En het was in de tuin van het Brinkhuis een geweldige sfeervolle aangelegenheid." Hij kijkt met genoegen terug: "Ik ben enorm dankbaar dat ik met mijn collega's in het college, de ambtelijke ondersteuning en met de Larense inwoners vier jaar met veel plezier heb mogen samenwerken."
Ook collega-wethouder Leen van der Pols blikt tevreden terug. "Ik vond het een warm afscheid. Het weer deed ook zijn best, maar de persoonlijke woorden van de vele bezoekers zorgden voor een hartelijk en plezierig vaarwel."
Het Kom Erbij Festival, het ondernemersfonds Bijzonder Laren, het verduurzamen van de woningen in Laren, Hart van Laren, de noodopvang van de vluchtelingen in 2015, het Kennisnetwerk Sociaal Domein, de opening van het Papageno Huis, Singer Laren en de aankoop van Crailo met Hilversum en Gooise Meren zijn slechts enkele zaken waar de wethouders zich voor hebben ingezet.