Proefrit met BMW naar Singer Laren

Laren BMW- en MINI-dealer Van Poelgeest uit Naarden stelt aan Singer Laren een uniek uitgevoerde, 100% elektrische BMW i3s beschikbaar. De BMW is volledig uitgevoerd in de stijl van een van de topstukken uit de tentoonstelling 'Geschilderde Tuinen': Takken met appels van Charley Toorop.

Van Poelgeest-klanten kunnen hiermee tot 26 augustus een proefrit maken, de tentoonstelling in Singer Laren bezoeken en daar van koffie met een lekkernij genieten. "Zo beleeft men 100% elektrisch rijden en een cultureel hoogtepunt, de werken van deze meesters in Singer Laren, optimaal", aldus Erik Berkelaar, vestigingsdirecteur Van Poelgeest Naarden.
Singer Laren is enorm enthousiast over de samenwerking met de dealer. "De bezoeker wordt in staat gesteld ons duurzaam met de auto te bezoeken en daarbij kunnen wij deze tentoonstelling op een bijzondere manier met de BMW i3s onder de aandacht brengen. De samenwerking past goed bij de ondernemende culturele stichting die wij zijn", zegt Evert van Os, algemeen directeur van Singer Laren.
Een afspraak voor een proefrit is te maken via www.van-poelgeest.nl/proefrit-aanvragen.