Afbeelding
Foto: Gemeente Blaricum

Overeenkomst tweede Garagepark in Blaricummermeent

BLARICUM Wethouder Anne-Marie Kennis van de gemeente Blaricum heeft vorige week dinsdag met Rick Venema en Remco Struyk de overeenkomst getekend voor de bouw van een tweede vestiging van Garagepark op BusinessPark27 in de Blaricummermeent.

De vestiging telt 102 garageboxen verdeeld over twee verdiepingen in de Blaricummermeent, die zowel voor particulieren als ondernemers te huur of te koop zijn. De verkoop van de boxen is inmiddels ook gestart.

Kantoor

Rick en Remco zijn geen onbekende namen op het businesspark. Naast de gezamenlijke Garageparkvestigingen, houden de heren kantoor op het Hoofdkwartier, een prachtig pand dat eerder dit jaar is opgeleverd aan de Binnendelta.
Rick woont bovendien in de Blaricummermeent en RSVC, het bedrijf van Remco, heeft meerdere woningbouwontwikkelingen in De Blaricummermeent gerealiseerd.

Ondernemersgeest

Wethouder Anne-Marie Kennis is blij met de ondernemersgeest van de heren. "Het begon allemaal met een schitterend blokje van vier rietgedekte woningen in de woonwijk, daarna volgden er nog eens 16 woningen, een appartementengebouw en vier bedrijfspanden. Een tweede vestiging van Garagepark is een mooie aanvulling op dit oeuvre", liet de wethouder na de ondertekening weten.

BusinessPark 27

Met het sluiten van deze overeenkomst is meer dan de helft van BusinessPark27 in de Blaricummermeent verkocht.