De Open Toernooi Commissie geeft alvast een voorproefje van het thema.
De Open Toernooi Commissie geeft alvast een voorproefje van het thema. Foto: TV Eemnes

Open Dubbel Toernooi bij TV Eemnes

EEMNES Tennisvereniging Eemnes houdt van 18 tot en met 26 augustus voor de 33e keer een Open Dubbel Toernooi. Gedurende een week is dit officiƫle KNLTB-toernooi opengesteld voor spelers van alle clubs, van verschillende niveaus en worden er alleen dubbelspelwedstrijden gespeeld. Het thema dit jaar is safari.

Het toernooi van de Eemnesser tennisvereniging is altijd erg populair in de omgeving. Honderden deelnemers melden zich er altijd voor aan. De vereniging probeert er ook altijd iets extra's van te maken door er een thema aan te hangen. Dit jaar is dat thema safari. "Gedurende week 34 gaan we dan ook voor groen! Ons prachtige tennispark aan de Noordersingel zal een week lang zijn omgetoverd tot de ondoordringbare jungle van Zuid-Afrika", meldt de club. Naast sport staan plezier en gastronomie op het menu van het Open Dubbel Toernooi.
"Het toernooi wordt, naast prachtige wedstrijden, opgesierd door tal van activiteiten waaronder bijvoorbeeld een loterij voor een goed doel en een immens populaire feestavond. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er voor hen het traditionele pannenkoeken eten, is er een springkussen en zijn er ijsjes op de finaledag. Tot slot verzorgt een enthousiaste kookclub elke dag de inwendige sporter en hun fans met luxe sandwiches en andere fantastische maaltijden", aldus de club.

Het toernooi is het visitekaartje van de club geworden en de inschrijving is weer begonnen. Dat kan via eemnesopen.nl.