Vrijwilliger van het jaar Blaricum nomineren

BLARICUM De gemeente Blaricum houdt donderdag 11 oktober weer een vrijwilligersavond. Tijdens deze avond wordt ook altijd de Vrijwilliger van het jaar bekendgemaakt. Kandidaten hiervoor kunnen tot 20 september worden genomineerd.

"Kent u een hulpouder op school, een mantelzorger, een buurman of -vrouw die altijd klaarstaat voor een oudere of hulpbehoevende bij u in de buurt, een vrijwilliger bij een sportvereniging of in de kerk, die het verdient in het zonnetje gezet te worden? Geef deze vrijwilliger (of groep vrijwilligers) dan aan ons door met een duidelijke motivatie waarom hij/zij in aanmerking komt voor de titel 'Vrijwilliger(s) van het jaar'. Dit kan tot 20 september door een e-mail te sturen naar martina.taris@belcombinatie.nl", aldus de oproep van de gemeente op haar website.

Uit de nominaties kiest het vrijwilligerscomité de 'Vrijwilliger van het jaar'. Ook kan de aanmoedigingsprijs voor vrijwilligers onder de achttien jaar uitgereikt worden. Tijdens de vrijwilligersavond wordt bekendgemaakt wie de titel krijgt en de bijbehorende trofee in ontvangst mag nemen.


Straatprijs Postcode Loterij valt
op Kaper

BLARICUM Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij in Blaricum vorige week. Op hun postcode 1261 ME aan de Kaper is de PostcodeStraatprijs gevallen.

Twee winnaars kregen 25.000 euro en een winnaar 12.500 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Extra Straatprijzen

In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.