Hekwerk SV Eemnes voor 5 mille verkocht

Eemnes Het college van B en W heeft besloten om het hekwerk rondom veld 4 van SV Eemnes - waar nu het Huis van Eemnes wordt gebouwd - voor 5.000 euro te verkopen aan buurgemeente Laren.

De gemeente Laren laat het hek plaatsen bij de lokale voetbalclub SV Laren'99. De club wil het traliewerk inpassen om het bestaande hekwerk om het hoofdveld. "Hierdoor hopen we de konijnenplaag buiten het hoofdveld te gaan houden. We hebben daar veel gaten, afgevreten gras en keutels", zegt een woordvoerder van de club. "Het palen- en hekwerk gaan we langs veld 3 en 4 zetten aan de lange zijden waar publiek kan staan. Hierdoor hopen we dat de spelers rustiger hun partijtje kunnen spelen."


Dankjewel-avond voor vrijwilligers

Laren De gemeente Laren organiseert vrijdag 7 september vanaf 20.00 uur samen met Versa Welzijn de jaarlijkse vrijwilligersavond in het Brinkhuis aan de Brink 29. Iedereen in Laren die vrijwilligerswerk doet is uitgenodigd deze avond bij te wonen.

De gemeente bedankt op deze avond alle vrijwilligers uit het dorp en wil haar waardering tonen voor hun fantastische inzet. Het belooft een leuke, gezellige avond te worden. Na het welkomstwoord van wethouder Karin van Hunnik wordt een gevarieerd programma geboden met voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar bij te praten. En natuurlijk verhogen een drankje en heerlijke versnaperingen de gezelligheid nog eens.

Aanwezig zijn?

Aanmelden (niet verplicht) kan door een e-mail te sturen naar abijleveld@versawelzijn.nl met daarin vermeld de naam van de vrijwilligersorganisatie en de namen van de vrijwilliger(s)/eigen naam. Voor meer informatie: telefoon 06-49377171.


Oplaadpalen Patrijzenhof

Eemnes Aan de Patrijzenhof, aan de oostzijde van huisnummer 163, komen twee parkeerplaatsen ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen. Daartoe heeft het college van B en W besloten.