Afbeelding
Foto: Politie

Opgepakte vrouw (21) zwaargewond

Blaricum/Eemnes De 21-jarige Chantal Korver uit Eemnes noemt zichzelf verdachte in een bizarre zaak: "Omdat ik voor mezelf opkwam in de vechtpartij nadat ik deze wilde sussen. Ik kreeg een klap en brak mijn neus waarop ik heb geslagen en toen ben mishandeld door de politie waardoor ik al het andere letsel heb opgelopen."

De jonge vrouw raakte in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 augustus rond 2.15 uur bij een vechtpartij met meerdere personen in de Blaricumse Kerklaan zwaargewond. Agenten kwamen ter plaatse en konden één van de betrokkenen - Korver - direct aanhouden. Zij verzette zich tegen de aanhouding, zodat er twee agenten nodig waren om haar onder controle te krijgen, aldus de politie.

De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal en doet nog onderzoek naar de vechtpartij en de rol van de betrokkenen. Zelf deed de Eemnesserse ook een oproep op haar Facebookpagina: "Wie o wie heeft iets gezien of meegekregen van de gewelddadige manier waarop de politie mij heeft aangehouden? Als je iets weet, leg alsjeblieft een verklaring af. Ik heb dankzij dit incident opgelopen: een gebroken neus, gezicht van boven tot onder onder de schaafwonden, twee blauwe ogen, schouder uit de kom en een scheur/breuk in mijn elleboog. Mocht iemand iets weten of gezien hebben, help dan alsjeblieft want het is een erg lastige zaak". Ze heeft het bericht ondertussen verwijderd.