Deo et Arti improviseert

Eemnes Tijdens 'Een Dijk van Kunst en Cultuur' trakteren diverse spelers van toneelgroep Deo et Arti op zondag 9 september het publiek op improvisatietoneel.

Dit staat onder leiding van Marcoen Hopstaken. Deo et Arti is te vinden aan de Meentweg 21. Advies: doe mee, maar geniet vooral van deze vaak hilarische, interactieve, theatervorm. Optredens vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis.


Parkinson Café

Laren 'Visuele stoornissen bij de ziekte van Parkinson' is het thema van het Parkinson Café dat op donderdag 20 september plaatsvindt in Theodotion aan de Werkdroger 1. De toegang is gratis.

Medewerker Inge Bouwman van Koninklijke Visio, een expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, vertelt over deze stoornissen. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop is er voor de bezoekers een hapje en drankje. De vrijwilligers van de Parkinson Vereniging-stand staan bezoekers vanaf 14.00 uur te woord. Voor meer informatie: www.parkinsoncafelaren.nl.


Startpunt Geldzaken

BEL Inwoners van de BEL-gemeenten kunnen gratis en anoniem hulp krijgen bij het ordenen van hun geldzaken.

Ook kunnen zij een eigen geldplan invullen. Hierin staan adviezen, tips en belangrijke actiepunten. Met het Startpunt Geldzaken (https://www.startpuntgeldzaken.nl/hbel/) kunnen de geldzaken in balans gebracht worden én gehouden.


Gieren met
Fred van Leer

Laren De gele loper wordt zondag 7 oktober uitgerold voor Fred van Leer.

Hij komt tijdens het Fashion & Lifestyle Weekend vanaf 13.30 uur modeshows presenteren. Deze staan in het teken van de najaarsmode en zijn bedoeld om bezoekers te inspireren bij het kiezen van hun aankopen. Dat kunnen ze in alle gezelligheid doen, want Fred is in het hele dorp te horen via speakers. Het modeweekend begint overigens al op zaterdag 6 oktober.