Ton van der Wardt en zijn familie na de onthulling van het bord 'Ton van der Wardt toernooi'.
Ton van der Wardt en zijn familie na de onthulling van het bord 'Ton van der Wardt toernooi'. Foto: PR

Voleem krijgt Ton van der Wardt-toernooi

Eemnes De 50-jarige volleybalvereniging Voleem heeft het vorige week gehouden jubileumtoernooi omgedoopt tot het Ton van der Wardt-toernooi. Dat gebeurde na afloop van het evenement.

"We gaan er een jaarlijks terugkerend toernooi van maken dat plaatsvindt aan het begin van elk seizoen, zodat alle teams kunnen oefenen voordat de wedstrijden beginnen", zegt voorzitter Jos Weterman.

Gezellig weerzien

Ondertussen heeft ook al de reünie plaatsgevonden. Een gezellig weerzien waarbij vele herinneringen opgehaald werden. Natuurlijk waren er speeches. Frans Muyzers, voorzitter van Regio West van de Nevobo, was aanwezig om namens de Nevobo een oorkonde en een mooie volleybal aan te bieden. Ook burgemeester Roland van Benthem en wethouder Sven Lankreijer waren van de partij. Van Benthem zette in zijn speech de ereleden in het zonnetje. Weterman: "Want wat is een vereniging zonder vrijwilligers, leden die zich inzetten voor de vereniging."

Uitstekend

De voorzitter meldt dat het mede dankzij de uitstekende organisatie van de toernooi- en jubileumcommissie, die aan zo veel details hebben gedacht en deze dag met zo veel zorg hebben voorbereid, een fantastische avond is geworden. "Ook dank aan De Hilt voor de gastvrijheid en aan alle sponsors en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen om deze reünie tot een succes te maken." Binnenkort volgt nog een dag met jeugdactiviteiten en een feest voor de leden.
Voleem is dé volleybalvereniging van Eemnes, voor iedereen vanaf 6 jaar. "We zijn er voor iedereen die een teamsporter is en graag fanatiek met een volleybal speelt, maar daarnaast ook graag gezellig bezig is. We spelen op veel verschillende niveaus." Info: www.voleem.nl.