Stachouwerweg gaat even dicht

Eemnes De Stachouwerweg tussen de Goyergracht en de Te Veenweg Noord in Eemnes is vanaf maandag 15 oktober in twee richtingen afgesloten voor verkeer.

De weg is gedurende vier weken dicht vanwege herstelwerkzaamheden aan de rijbaan en de vangrail. Fietsers en voetgangers kunnen in deze periode wel gebruikmaken van de weg.


Kledingbank Blaricum zoekt winterkleding

Blaricum De Kledingbank Blaricum zoekt modische winterkleding.

Op vrijdag 19 oktober - tussen 9.00 en 12.00 uur - is het mogelijk kinder-, dames- en herenkleding te brengen naar De Malbak aan de Wetering 122.

Donatie

"Wij kunnen niet zonder uw donatie van kleding omdat we 20 oktober deze kleding verspreiden aan mensen die doorverwezen worden door de voedselbank en Sociale Zaken. Deze mensen kunnen gratis kleding ophalen. Wij staan daar met een team van gemotiveerde vrijwilligers om deze kleding uit te delen en doen dat met veel plezier", licht Bea Kukupessy de noodzaak van de Kledingbank toe.


Muzieklessen bij Zuidwend en De 7-Sprong

Eemnes De Gooische Muziekschool gaat haar aanbod van muzieklessen in Eemnes uitbreiden.

De school geeft al viool-, trompet-, blokfluit- en gitaarles in Eemnes.
Vanaf eind oktober, na de herfstvakantie, kunnen geïnteresseerden ook pianoles volgen en is er voor de kleuters een speciale muziekles rond het thema 'Kikker is Jarig'.
De lessen worden gegeven op basisschool De Zuidwend aan het Vierkante Bosje en aan het Schoolpad bij basisschool De 7-Sprong.

De 25-jarige muziekschool heeft een aantrekkelijk startaanbod en biedt ook de mogelijkheid tot het huren van een instrument. Meer informatie of aanmelden kan via info@degooischemuziekschool.nl of bel 035-6936596.