Wandelen van Laren naar Bussum

Laren Na het daverende succes van de tiende editie van de Gooise Vierdaagse afgelopen zomer staat de wandelclub weer te trappelen voor een nieuwe serie maandelijkse groepstochten door de Gooise natuur.

Afgetrapt wordt op zondag 11 november met een 16 kilometer lange wandeltocht vanuit Laren over de Wester- en Bussummerheide naar Bussum, waar bij Sportcentrum De Zandzee gepauzeerd wordt. De terugweg gaat via de Franse Kampheide, het Spanderswoud en Zanderij Crailo.

Start en finish zijn zoals gebruikelijk bij SV Laren'99 aan het Schuilkerkpad in Laren. Tussen 8.45 en 9.15 uur kan er in de kantine worden ingeschreven. Om 9.30 uur gaat het gezelschap op pad. Er wordt een bijdrage van 3,50 euro (KWBN-leden 2,50 euro) gevraagd voor de koffie met koek onderweg. Honden mogen niet mee.


Jazz Café in Blaercom

Blaricum Het Blaercom Jazz Café presenteert op zondag 11 november The Alan Easy Band van Nol van Bennekom met als speciale gasten Saskia Laroo (trompet, saxofoon en contrabas) en Warren Byrd (pianist en zanger).

Het wordt een hernieuwde kennismaking van de band met het duo, dat twee woonadressen heeft, één in Amerika en één in Nederland. Omdat ze over de hele wereld spelen valt het niet altijd mee om hen te engageren.

Het concert begint zondag om 15.00 uur en de entreeprijs is 10 euro, inclusief bittergarnituur.