Informatieavond bij Viore over 'Samen kiezen bij kanker'

REGIO Viore organiseert donderdag 14 november, in samenwerking met Tergooi, een informatieavond over 'Samen kiezen bij kanker'. De avond is bedoeld voor mensen die leven met kanker. Patiƫnten, maar ook naasten en andere belangstellenden zijn welkom.

Door samen met de arts te beslissen voelen de meeste patiƫnten zich meer betrokken en tevreden over de behandeling. Kiezen bij kanker kan vaker dan je denkt. Op deze avond komen aan bod: Hoe werkt kiezen bij kanker? Wanneer kan ik meebeslissen? Wil ik dat wel? Wat is keuzehulp?

Aanmelden

De informatieavond begint om 19.30 uur, vanaf 19.15 uur is er ontvangst met koffie en thee. Deelname aan deze avond is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via vrijwilligers@viore.org. Bellen kan ook: 035-6853532.

Viore heeft tot doel om een belangrijke schakel te vormen in de zorgketen voor de mensen in het Gooi en omgeving die leven met kanker. Een schakel waar laagdrempelige (niet-medische) steun en begeleiding wordt geboden, die erop gericht is de kwaliteit van leven te verbeteren.
De deuren op het Oostereind 115 in Hilversum staan open op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld kanker binnen het gezin, opbouwen na kanker en levensvragen. Meer informatie: www.viore.org.