St. Jan speelt in Kerklaan-kerk

Laren Het concert van de 95-jarige Larense muziekvereniging St. Jan heeft de titel gekregen: 'Autumn Leaves van Oost naar West'. Het harmonieorkest onder leiding van dirigent Mark Beursgens brengt een gevarieerd programma van klassieke harmoniewerken en lichte muziekstukken.

Het 'oost en west' is terug te horen in stukken als 'Leningrad' van Billy Joel en 'Aladdin'. De westerse muziek komt onder andere van Jackson 5 en Blues Brothers. Gastmuzikant is Antoinet Gobée (piano); zij brengt enkele klassieke werken op de vleugel ten gehore.

St. Jan heeft zich voor dit optreden laten inspireren door een oorspronkelijk Frans lied uit 1945: 'Les Feuilles mortes', later vertaald als 'Autumn Leaves'. St. Jan speelt het arrangement van 'Kleine Schaars'.

Kaarten

De uitvoering vindt zondag 25 november om 14.30 uur plaats in de Ontmoetingskerk aan de Kerklaan 41. Kaarten à 10 euro (kinderen tot en met 12 jaar 5 euro) zijn te reserveren via telefoonnummer 06-16240402 of door een mail te sturen naar info@stjanlaren.nl.