Blaricum Warrior Skillz Nederland start in januari in de Blaercom aan de Schoolstraat 3 met trainingen in zelfverdediging en weerbaarheid. Een gratis proefles kan gereserveerd worden via www.warrioracademy.nl.

Het is een uniek programma met een mix van diverse zelfverdedigingssystemen (onder andere judo, kung fu, Braziliaans jiujitsu, kickboksen) in combinatie met coaching. Het doel is kinderen zowel fysiek als mentaal sterker te maken zodat ze het leven kunnen leiden dat ze graag willen. "Warrior Skillz richt zich voornamelijk op de algehele ontwikkeling van de kinderen, waarbij het gedrag positief gestimuleerd wordt door fysieke training", aldus oprichter en eigenaar Youri Swart.

Laren'99 speelt thuis tegen Maarssen

Laren Het eerste elftal van SV Laren'99 speelt zaterdag 1 december om 14.30 uur thuis tegen Maarssen.

Tegen Robin Hood, die afgelopen zaterdag gastheer was van SV Laren'99, wist Laren drie punten mee naar huis te nemen.
Het elftal van trainer Robert Tessaro ging niet lekker van start en kwam zelfs kort voor rust op achterstand: 1-0. Na rust een beter spel van Laren. In de 50ste minuut werd Jeroen Roest onreglementair afgestopt in het strafschopgebied en mocht Joey Franken zijn tiende treffer van dit seizoen noteren. In de 60ste minuut werd een mooie combinatie tussen Franken en Jordi Karssen afgerond door laatstgenoemde. Daarna scoorden ze nogmaals. Eindstand: 1-4.