Definitief ontwerp HOV-haltes

Laren/Eemnes De projectorganisatie HOV in 't Gooi presenteert dinsdag 11 december tussen 19.00 en 21.00 uur het definitief ontwerp van de beide HOV-haltes in de omgeving Eemnes/Laren.

De bijeenkomst is bedoeld voor bewoners en belanghebbenden en vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis Eemnes aan de Zuidersingel.
Op woensdag 12 december tussen 17.00 en 20.00 uur is er een inloopbijeenkomst over het voorlopige ontwerp van het vastgestelde HOV-tracé tussen Huizen en Blaricum. De bijeenkomst vindt plaats in de aula van Huizermaat aan de Monnickskamp 7 in Huizen.
Aanmelden is niet nodig. Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan tot en met 11 januari ook per mail (hovgooi@noord-holland.nl) reageren.


Info-avond over problemen grondwater

Eemnes Bewoners van het centrumgebied zijn vanavond tussen 19.15 en 21.30 uur welkom in het raadhuis voor een informatieavond over de grondwaterproblemen.

Al geruime tijd wordt (grond)wateroverlast ervaren in het gebied Torenzicht-Molenweg-Braadkamp en de Laarderweg.
Tijdens deze bewonersbijeenkomst worden de voorlopige resultaten van een onderzoek naar het waterverloop en de gevolgen en factoren die leiden tot de problemen gedeeld en krijgen de aanwezigen de vervolgstappen te horen. Na afloop is er gelegenheid voor het stellen van eventuele vragen en /of opmerkingen. De bewonersinbreng wordt samen met de uitkomsten van het onderzoek gebruikt voor het verder uitwerken van mogelijke maatregelen.


Ladies Night
in De Hilt

Eemnes In sport- en ontmoetingscentrum De Hilt aan de Hasselaarlaan 1c vindt donderdag 29 november een Ladies Night plaats.

Alles op het gebied van lifestyle, fashion, beauty en woonaccessoires is er te vinden. Ook zijn er leuke prijzen te winnen bij de gratis loterij. Dames zijn welkom tussen 19.00 en 22.00 uur. De toegang is gratis.