Schrijfster Nathalie Hazenberg.
Schrijfster Nathalie Hazenberg. Foto: PR

BookShorty in bibliotheek van Laren: 'Give Me A Break'

Laren Schrijfster Nathalie Hazenberg is woensdag 19 december te gast in de bibliotheek Laren. Om 20.00 uur start zij de interactieve BookShorty over Give Me A Break, het boek dat afgelopen september uitkwam. Kaarten à 5 euro (leden) en 7,50 euro (niet-leden) zijn te reserveren via www.bibliotheekhlb.nl.

Het boek gaat over mensen die met hart en ziel werken in organisaties, maar aanlopen tegen belemmeringen. Met een praktisch 5-stappenplan BREAK worden pioniers in organisaties geïnspireerd hun hart te volgen en te gaan doen waar ze in geloven.
"Vernieuwing ontstaat wanneer meer mensen van mening veranderen. Door als lerende organisatie te experimenteren, open te staan en het geheel voor je te laten werken", meent Nathalie Hazenberg (1975). Ze heeft twintig jaar werkervaring in verandermanagement en human resources in de financiële sector en heeft een coaching- en adviesbureau voor team- en organisatieontwikkeling.
Na afloop is er een signeersessie waarbij het boek Give Me A Break te koop is. De schrijfster doneert de volledige opbrengst van de eerste oplage van haar boek aan KidsRights, om een doorbraakdoel van een kind te helpen realiseren.