Kerstkaarten voor Skate4AIR uitverkocht

Blaricum De kerstkaartenactie van Rosa, Mirte, Elise, Marijn en Tijke uit Blaricum voor Skate4AIR, de stichting die mensen met taaislijmziekte een normaal leven wil geven, is een doorslaand succes. Alle duizend kaarten zijn verkocht.

De laatste setjes zijn zondag op de Skate4AIR-dag in Thialf in Heerenveen van de hand gegaan. "De actie is een vrolijk succes geworden. Volgend jaar gaan de meiden extra kaarten maken en in mei beginnen om bedrijven te benaderen", vertelt Marieke Ton, moeder van Marijn.


Mooi verlicht programma in Johanneskerk

Laren De Johanneskerk aan de Naarderstraat is zaterdag 8 december van 16.00 tot 20.00 uur in kerstsfeer.

De deur van de kerk, die vijfhonderd jaar bestaat in 2021, staat wagenwijd open en wie wil kan binnenlopen om te kijken naar de kerststallen van Ina Snaterse, het koor te horen zingen, het carillon te horen spelen, te luisteren naar een verhaal, samen met de kinderen te knutselen en een glas glühwein te drinken. Naast de kerk staat een levende kerststal.


Gratis naar koffieconcert

Laren In het kader van het Bijzonder Laren Lichtjesweekend vindt er zaterdag 8 december een gratis koffieconcert plaats in het theater van het Brinkhuis.

Babette van Helsdingen (fluit) en Geertje Nooitgedagt (piano) spelen muziek van Jehan Alain, J.S. Bach en Pierre Sancan. Het optreden duurt van 11.00 tot 11.30 uur.


Terrein voor Brinkhuis afgesloten

Laren Het parkeerterrein voor het Brinkhuis is van donderdag 6 december 18.00 uur tot maandag 10 december 10.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Dit vanwege activiteiten van ondernemersvereniging Bijzonder Laren.