Rouwcafé in De Schoter

Eemnes In De Schoter aan de Wakkerendijk 66a is zondag 23 december eenieder uitgenodigd om tijdens het maandelijkse rouwcafé deel te nemen aan de workshop mandala's tekenen en kleuren.

In een geheel ontspannen sfeer wordt door Wil Vrielink stap voor stap uitgelegd hoe een persoonlijke mandala gemaakt kan worden. Deze werkvorm kan helpen om rustig te worden en/of tot een bepaald inzicht te komen. Daarbij is het natuurlijk ook van belang hieraan plezier te beleven.

Aanmelden is niet noodzakelijk. De middag is gratis toegankelijk, een bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer informatie is te vinden op: www.humanitas.nl en www.versawelzijn.nl.


Extra gezellig
in Oude Dorp

Blaricum De Blaricumse Ondernemers Vereniging (BOV) maakt het zaterdag 22 december extra gezellig in het Oude Dorp. Bij de muziektent kunnen kinderen samen met de kerstman tussen 13.00 tot 16.00 uur een parcours afleggen.

Ook is er een arrenslee die ieder half uur een ritje maakt waarop de kinderen kunnen meerijden.

Ze krijgen hierbij een gratis kerstmannenpak van het Activiteitenfonds Blaricum. Voor hun ouders is er glühwein. Ouderwetse orgelmuziek zorgt voor een muzikale noot.


Slechtste slogan 2018 van Barbier Rogier

Laren De slogan 'We doen wel vrouwen maar knippen ze niet' is verkozen tot Slechtste Slogan van 2018.

Timo Smit, eigenaar van de herensalon aan de Nieuweweg bedacht de leus. Hij vat de prijs sportief op en vindt de overwinning hartstikke leuk: "Gelukkig is iedereen positief en zien ze de humor er wel van in."

Laren op de kaart

Met 3.617 stemmen versloeg de Larense barbier, die overigens met deze actie Laren weer op de kaart heeft gezet, de slogans 'Ga niet zelf kutte, bel Ronald Schutte!' en 'Voor ieder reetje een Aarts wc'tje'.