De Hilt zoekt talent voor de E-Factor

Eemnes De E-Factor 2019 vindt op zaterdagavond 5 januari plaats in De Hilt. "Voor de allerlaatste keer in De Hilt voordat we verhuizen naar het Huis van Eemnes", zegt bedrijfsleider Robert-Jan Vos.

"We zijn op zoek naar talent in de breedste zin van het woord. Naar jongelui en/of volwassenen die goed kunnen zingen en/of dansen of naar mensen die iets kunnen wat bijna niemand anders kan." Inschrijven kan via www.dehilt.nl.

De winnaar wint de grote wisselbeker, een cheque ter waarde van 100 euro, een optreden tijdens de eerstvolgende editie van de E-Factor en een optreden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemnes.


Bijzonder kerstconcert
in Sint Vitus

Blaricum Het Goylants Kamerkoor, onder leiding van Bas Halsema, geeft vrijdag 21 december om 20.15 uur in de Blaricumse Sint Vituskerk een kerstconcert.

Het eerste deel van het concert bestaat uit kerstmuziek uit de middeleeuwen en de renaissance. Het tweede deel is gewijd aan de echte Engelse carols. Zo worden het vroegmiddeleeuwse There is no rose of such virtue en het wat bekendere In the bleak midwinter in een bewerking van Robert Walker, en de hedendaagse carol What sweeter music, gecomponeerd in 1968 door Richard Rodney Bennett, ten gehore gebracht.
Het concert wordt afgesloten met Christmas Day van Gustav Holst, een medley van bekende Engelse carols voor koor en orkest. Dirk van der Niet schreef een versie van dit stuk voor orgel, trompetten en pauken. De vocale muziek wordt hier en daar afgewisseld met instrumentale intermezzo's.


Shoppen voor de feestdagen

Eemnes Bij De Blommenhoeve aan de Meentweg kan zaterdag 22 december tussen 10.00 en 15.00 uur geshopt worden.

Voor onder de boom of voor de kerstdish; het atelier staat bomvol kerstcadeaus en de kramen zijn gevuld met heel veel lekkers. Parkeren kan op eigen terrein.