Vijfde editie FIT-NieuwjaarsZIT

Blaricum Voor het vijfde jaar op rij organiseert Health Center FIT op zondag 6 januari een FIT-NieuwjaarsZIT in het Gooimeer.

Deze keer onder leiding van de bekende Blaricumse 'ijsman' Henk van den Bergh en de ervaren Blaricumse Plonsclub. "Kou doet iets met ons lichaam. Wie de positieve effecten van kou aan den lijve wil ondervinden, is van harte uitgedaagd om aan dit gezellige winterse evenement mee te doen", staat op de website van Health Center FIT. De warming-up begint om 12.00 uur en tien minuten later is het startschot van de FIT-ZIT. Het evenement vindt plaats op het Stichtse Strandje aan de Stichtseweg. Aanmelden kan ter plekke vanaf 11.00 uur.


Golden River blijft bestaan

Laren Goed nieuws voor Laren; restaurant Golden River blijft bestaan. Alex (40), de zoon van Hemmy Wong, zet het bedrijf voort.

"Hij wordt de baas en als hij mij nodig heeft, blijf ik", zegt Hemmy Wong. Hoe lang het restaurant nog aan de Stationsstraat gevestigd blijft, is niet duidelijk. Wong huurt het pand van de nieuwe investeerder. "Dat kan nog drie maanden zijn, of een half jaar. Afhankelijk wanneer de bouw start." Ondertussen wordt gezocht naar een geschikte locatie in het centrum om het horecabedrijf te exploiteren. Dat wordt niet CHA! van Wimmy Hu. "Dat is te duur en ik vind de ligging niet goed", zegt Wong, die ondertussen samen met Alex en zijn assistente Fellicia al bij wethouder Ton Stam op bezoek is geweest. "Hij kan me niks beloven, maar wil daar waar mogelijk helpen."


Kaarten E-Factor

Eemnes Kaarten voor de talentenjacht E-Factor, georganiseerd door FIX Entertainment in De Hilt op zaterdag 5 januari om 19.00 uur, zijn vanaf nu te koop voor 3 euro.