Gespreksgroep 'Als genezing niet meer mogelijk is' bij Viore

REGIO Bij Viore start dinsdagmiddag 29 januari een gespreksgroep voor mensen voor wie genezing niet meer mogelijk is. Het gaat om een cyclus van zes bijeenkomsten.

De groep is bedoeld voor mensen die leven met kanker en voor wie genezing niet meer mogelijk is. Voor sommigen betekent dit dat er nog maar een korte levensverwachting mogelijk is. Voor anderen kan deze fase nog jaren duren.
Op zes dinsdagen van 13.30 tot 15.30 uur worden - onder deskundige begeleiding - ervaringen uitgewisseld en specifieke thema's behandeld. Het gaat zowel om verwerking en aanvaarding, als om het zoeken naar een goede kwaliteit van leven binnen de beperkingen die er zijn.
De volgende thema's komen onder andere aan de orde: hoe ga je ermee om als je niet meer beter wordt, hoe deel je dit met je omgeving, waar ben je dankbaar voor en wat wil je nalaten?
Voor meer informatie of aanmelding kan gemaild worden naar vrijwilligers@viore.org of bel met telefoonnummer 035-6853532. De kosten voor deelname bedragen 30 euro voor zes bijeenkomsten.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld kanker binnen het gezin, omgaan met verlies en levensvragen.

Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.