Eerste boekje voor De Hobbitstee-jeugd.
Eerste boekje voor De Hobbitstee-jeugd. Foto: Studio Kastermans

Boekje 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' voor BEL-schooljeugd

BEL Leerlingen van basisschool De Hobbitstee en Merlin in Eemnes kunnen zich alvast oriƫnteren op allerlei sportieve en creatieve activiteiten. Zij hebben namelijk uit handen van wethouder Sven Lankreijer het boekje 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' ontvangen.

Ook kinderen van basisschool KBS Bernardus uit Blaricum en OBS De Ploeg uit Laren hebben het boekje inmiddels ontvangen.
In 2018 was het boekje een succes. Vandaar dat ook dit schooljaar alle basisschoolkinderen in Blaricum, Eemnes en Laren een Sjors-boekje krijgen. Het staat vol met leuke activiteiten in de BEL-gemeenten, zoals basketbal, turnen, musical en schilderen. De kinderen kunnen zich vrijblijvend en vaak gratis inschrijven en zo uitvinden wat ze leuk vinden.
De Eemnesser wethouder Sven Lankreijer reikte het boekje in Eemnes uit, samen met beweegcoach Daniel Bartels. "Bewegen is natuurlijk heel belangrijk. Maar ook van de andere hobby's kun je veel leren en daarbij nieuwe vrienden maken. Ik hoop dat jullie allemaal iets leuks gaan doen. Dus heel veel plezier!", aldus de wethouder.