Hulp bij invullen van aangifte van belasting

BEL Inwoners van Blaricum, Eemnes en Laren kunnen bij Versa Welzijn hulp krijgen bij de belastingaangifte over 2018. In de week van 4 en 11 maart - en ook nog in april - biedt Versa hiervoor deskundige hulp in de serre van Schering & Inslag in Laren.

In de Blaercom en De Malbak (Blaricum), De Hilt en de BEL-combinatie (Eemnes) en het Brinkhuis en Raadhuis (Laren) ligt een flyer waarop staat welke papieren nodig zijn voor de aangifte. Dit overzicht is ook digitaal aan te vragen bij Versa Vrijwillige Thuishulp. Voor het versturen van de belastingaangifte is in ieder geval een DigiD nodig. De hulp is voor mensen met een jaarinkomen tot 36.000 euro. De kosten per aangifte bedragen 17,50 euro voor een alleenstaande en 25 euro voor een echtpaar.

Afspraak

Voor vragen of het maken van een afspraak kan vanaf maandag 18 februari contact opnemen met Versa Vrijwillige Thuishulp op telefoonnummer 035-6250000, bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur, e-mail VTHBEL@versawelzijn.nl.


Vlotte komedie van Deo et Arti

Eemnes Toneelvereniging Deo et Arti speelt vanaf 1 maart in De Hasselbak meerdere malen de voorstelling 'Verschrikkelijk Normaal' van Ton Davids. Een soort komedie, vlot, modern en zeer komisch. De regie is in handen van Ruud Fecken en Liesbeth Bakker.

Jaarlijks worden de bewoners van Huize van Speykstraat beoordeeld of ze weer terug kunnen/moeten naar de normale maatschappij. Ze wachten gespannen hun beoordeling af. Voor de één heeft het leven alleen nog zin als ze 'normaal' wordt verklaard, de ander vreest daar juist voor, waarbij de onderlinge relaties tussen de bewoners eveneens een rol spelen.
Daarbij ook nog problemen met gescheiden buren en de socio-therapeute, die juist heel gelukkig is. Tot slot zorgen een psychiater en een Poolse bruid voor nog meer verwarring. Dit alles met een beetje drank én drugs en heel veel liefde...

Kaarten zijn te bestellen via www.hasselbak.nl of telefonisch: 06-43866771.