HAMBURG  (Ger) - Match 20,  for FINAL, LMHC Laren - Dinamo Elektrostal (Rus) (3-1).  Photo: European Champion , LMHC Laren.   Eurohockey Indoor Club Cup 2019 Women . WORLDSPORTPICS COPYRIGHT  KOEN SUYK
HAMBURG (Ger) - Match 20, for FINAL, LMHC Laren - Dinamo Elektrostal (Rus) (3-1). Photo: European Champion , LMHC Laren. Eurohockey Indoor Club Cup 2019 Women . WORLDSPORTPICS COPYRIGHT KOEN SUYK Foto: Koen Suyk

Klachten over lichtreclame Albert Heijn

Laren De lichtgevende en streamende reclameborden die Albert Heijn (AH) aan het Zevenend sinds kort heeft, vallen niet bij iedereen in de smaak.

"Het is de nieuwe formule", laat de bedrijfsleider weten. Om de papierberg te verkleinen, gaat bij alle winkels het papier de winkel uit.
Wethouder Ton Stam is in gesprek met de bedrijfsleider of er iets gedaan kan worden aan de tijdstippen waarop de borden aan staan. "Overdag zal het wel meevallen, maar gaat het dag en nacht door? We gaan het zorgvuldig uitzoeken", zegt de wethouder. Ondertussen werkt Laren aan een uitstallingsbeleid, waar ook deze reclamevorm onder komt te vallen. De AH-bedrijfsleider laat weten dat de reclame alleen tijdens de openingstijden van de winkel werkt.


Hockeydames LMHC pakken Europese titel

Laren De dames van Laren hebben zondagmiddag in Hamburg geschiedenis geschreven door als tweede Nederlandse ploeg ooit de Europese zaaltitel voor clubteams in de wacht te slepen.

Laren won in de finale van de Europa Cup Zaal met 3-1 van het Russische Dinamo Elektrostal, dankzij een hattrick van Maxime Kerstholt. De aanvalster kroonde zich met negen treffers tot topscorer van het toernooi. Alleen Den Bosch wist - in 2013 - de winst in de finale van de Europa Cup Zaal te pakken.